Springerspanielit ry:n jäseneksi pääset maksamalla jäsenmaksun 30€ + liittymismaksun 4€ (yht. 34€) tililleFI38 1146 3001 1004 75 käyttäen viitettä 9001. Kun olet maksanut jäsenmaksun täytä liittymiskaavake (tekstin alla) . (Ilm. kaavakkeessa kysytään maksusi arkistointitunnusta joten kirjaa/kopioi maksaessasi tämä ylös, näin nopeutat jäseneksi liittymisesi käsittelyä.)

Jäsenilmoittautuminen käsitellään vasta kun maksusuoritus näkyy yhdistyksen tilillä ja kun jäsenyytesi on voimassa tulet saamaan siitä vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Halutessasi voit ilmoittaa samalla liittymisellä myös yhden perhejäsenen. Tällöin liittymismaksun suuruus on 42€ (jäsenmaksu 30€ + liittymismaksu 4€ + perhejäsenmaksu 8€) ja liittymiskaavakkeeseen tulee ilmoittaa perhejäsenen nimi.

Jäsenmaksut:
Varsinainen jäsen 30€
Liittymismaksu 4€
Perhejäsen 8€ (edellyttää asumista samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa, ei erillistä liittymismaksua, ei sisällä lehteä)

Ulkomaiset jäsenet maksavat jäsenmaksun 34€ (jäsenmaksu + liittymismaksu) ja jos haluavat saada jäsenyytensä aikana ilmestyvät lehdet niin maksavat lisäksi 10 € (eurooppalaiset) tai 13 € (muut ulkomaalaiset) postituskuluja.

Haluan liittyä Spingerspanielit ry:n jäseneksi

(+ mahd. samaan aikaan liittyvän perhejäsenen maksun. Huom! Perhejäsenen ei tarvitse maksaa liittymismaksua.)

Arkistointitunnus on laskua maksettaessa pankin antama koodi maksulle. Koodi sisältää sekä numeroita että kirjaimia ja näkyy esimerkiksi verkkopankissa. Kun maksun on hyväksynyt ja avaa uudelleen ko. maksutapahtuman, kuitin alalaidassa näkyy arkistointitunnus. Samoin automaatilla maksettaessa koodi kirjautuu kuitin alalaitaan.